Aandacht die je voelt!

ACT Werkt! hecht zeer veel waarde aan een kwalitatief maar vooral ook een op maat, doelbewust en efficiënt begeleidingstraject. Op meerdere manieren geeft ACT Werkt! hier een invulling aan.

Doordat wij met meerdere casemanagers en een freelance jobcoach aan de slag zijn binnen ACT Werkt!, hebben wij altijd de mogelijkheid om elkaar te vervangen in tijden van ziekte of vakantie. Op deze manier wordt de continuïteit van de begeleiding gegarandeerd.

Kwaliteit is voor ACT Werkt! een samensmelting van allerlei zaken. Enerzijds betreft dit praktische zaken zoals goede bereikbaarheid en ruime openingstijden. Anderzijds liggen ervaring, opleiding, gedrevenheid en visie aan de basis van deze kwaliteit. Kwaliteit is ook openheid en inzichtelijkheid. De mening en de beleving van de cliënt staat bij ons voorop. Daarom houden wij met regelmaat cliënttevredenheidsonderzoeken en staan wij altijd open voor feedback.

Kwaliteit is ook het oordeel van een onafhankelijke partner. Daarom heeft ACT Werkt! zich laten keuren door TÜV Nederland. Wij hebben hierdoor het ISO 9001 certificaat verkregen. Tevens hebben wij met de zeven midden-Limburgse gemeenten samenwerkingscontracten waardoor wij kunnen werken op basis van ZIN (Zorg In Natura). Daarnaast bieden wij vanuit het UWV in het kader van werk en re-integratie zogenoemde jobcoachtrajecten en werkfittrajecten.